Onze zoon Juan-David - Reisverslag uit Stein, Nederland van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu Onze zoon Juan-David - Reisverslag uit Stein, Nederland van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu

Onze zoon Juan-David

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti

01 Februari 2009 | Nederland, Stein

YES YES YES

Eindelijk, na bijna 7 jaar wachten kregen we op dinsdag avond 27 januari om 21.30 uur het lang verwachte telefoontje. We hebben een zoon van 4,5 jaar. Onze Juan. Wat er door ons heengaat is onbeschrijfelijk. Mam van Jef gebeld met goede nieuws, in de auto gesprongen en naar oma Elly en opa Jacques. Niet thuis, dan naar tante Ingrid. Feest natuurlijk!
Zaterdag 31 januari rijden naar onze contactpersoon in Bergen. Daar krijgen we de foto te zien. Durfde niet te kijken totdat Jef riep; Oh wat is ie mooi.... in een roes naar huis gereden en de hele familie laten kijken.
Allemaal bedankt voor de leuke reacties, echt hartverwarmend. We houden jullie op de hoogte via deze site!

Groetjes de trotse pap en mam!!!

• 01 Februari 2009 - 11:12

Sophie Pleket:

wat leuk voor jullie profiiat en veel geluk ermee
    frits en sophie uit maasbracht

• 01 Februari 2009 - 12:08

Jetjes:

Hey luitjes,

Stoer mannetje!!! Heel veel geluk met z'n drietjes! Succes met alles. Doei, xx

• 01 Februari 2009 - 12:19

Monique:

wat een lekker stoer manneke, wanneer mogen jullie hem in de armen sluiten? wat zijn wij blij voor jullie, het is het wachten waard geweest, geniet ervan en ik hoop hem snel te zien, heel veel groetjes, monique en bart

• 01 Februari 2009 - 12:53

Patty En Frank:

van harte gefeliciteerrd.
    we wensen jullie heel veel succes.

• 01 Februari 2009 - 12:57

Luus&Ivo:

Wat e lekker menneke!! Geweldig jonges!
    XXX

• 01 Februari 2009 - 13:40

Agnes En Wim:

Voor te beginnen van harte proficiat met jullie zoon en heel veel geluk en liefde voor de toekomst. Wij zijn erg trots op jullie, geweldig.

• 01 Februari 2009 - 14:30

Miriam En Marcel:

Wat ein good nuuts, ich mos ff sjlikke wie ich ut loos... Proficiat mit dat lekker menneke! Veul suc6 mit de reis en ich hawt de site in de gate.
    Groetjes oet Aruba

• 01 Februari 2009 - 14:30

De Ninabertjes:

Hey hey,

nu is jullie leventje compleet.Heel veel geluk samen.

Komt wel goed schatje...

• 01 Februari 2009 - 14:31

Shanty:

OHHHH WAT EEN SCHATJEEE!! EN BLIJ VOOR JULLIE! DIKKE DIKKE KUS JE ZUSJE

• 01 Februari 2009 - 15:41

Theresia:

Wat een mooi kindje en hij is mijn NEEFJE.
    Tot gauw.

Dikke kussen van je zus

• 01 Februari 2009 - 16:23

Rachel En Esther:

Awww.
    Wat is hij schattig.
    We zijn echt blij voorjullie!

Xje Rachel en Esther

• 01 Februari 2009 - 17:12

Maaike En Maarten :

vet,vet,vet!!!!!!!!!!!!!!!!
    eindelijk een klein neefje erbij.we hebben er lang op gewacht maar hij is geweldig.
    kunnen niet wachten om met hem te voetballen.
    dag xxxx

• 01 Februari 2009 - 17:15

Michel En Patricia:

een wonder!!!!!!!!!!
    kunnen niet wachten.......(op de logeerpartijen hahaha).
    geniet van alles wat jullie nu meemaken.
    grtjes x

• 01 Februari 2009 - 17:35

Peter.marie.kaj .lin:

wij buren wensen jullie een heel gelukkig leventje samen met jullie zoontje,zie je toch alles goed.groetjes buren xx

• 01 Februari 2009 - 18:20

Carola En Robert:

7 jaar is een lange tijd, maar uiteindelijk wordt jullie volhardendheid beloond!!! Nogmaals proficiat. En wat Jeppie zei: Wat een mooi ventje.
    Nu kan de volgende fase beginnen, spannend hoor.
    Hopelijk kunnen jullie hem snel ontmoeten en mee naar huis nemen.
    Succes en GENIET. Heel veel liefs, Carool& Robert, Jorian en Riëlle x

• 01 Februari 2009 - 18:32

Albert, Susan & Nijs:

Hallo Jeff en Anita,

we vinden het fantastisch dat jullie na 7 jaar wachten, de bijna onwerkelijke droom, werkelijkheid wordt.

We wensen jullie een prachtige tijd met Juan en een heerlijk leven met jullie drietjes.

Albert, Susan & Nijs

• 01 Februari 2009 - 19:09

Lindsey.:

hoi leuk net bij jullie op bezoek ik wil jullie nog snel zien en het vroolijkke zoontje ook groetjes peter marie kaj lindsey van de buren xx.

• 01 Februari 2009 - 19:59

Fam. Smeets:

Hey Anita en Jefrey,
    Berrie belde me vrijdag op kantoor op om het blijde nieuws te vertellen.
    Ik kon wel janken, zo blij was ik voor jullie.
    Als het iemand gegund is, zijn jullie het wel.
    En wat is hij mooi en ziet er zo lief uit.
    ik hoop dat jullie hem snel in jullie armen mogen sluiten.
    Van harte proficiat.
    Dikke kus Wendy, maar natuurlijk ook van Berrie Bo en Boyd

• 01 Februari 2009 - 20:46

Papa \ Opa-Oma:

Hallo Jeff en Anita,Wat en mooi kleinkind van ons.Ben trots op julie en nog gefeliciteerd.

Groetjes Pap XXX

• 02 Februari 2009 - 11:16

Ramy,Leo,Petra:

Dat jullie trots zijn is duidelijk op de foto van jullie twee.En met recht!!!
    groetjes petra

• 02 Februari 2009 - 11:30

Adjudant Hay:

Anita en Jef,

Van harte gefeliciteerd met dat mooie mannetje!
    Geweldig!!Geniet er samen maar lekker van,ik wens jullie heel veel geluk samen,ik hoop hem snel te ontmoeten!

• 02 Februari 2009 - 11:32

Brigitte Marchal :

Kersverse pappa en mamma,

Wat een guitig jochie, past goed bij jullie.
    Ben benieuwd wanneer jullie kunnen vertrekken om hem op te halen. Ik kan me voorstellen dat jullie in de wolken zijn. Heel veel geluk voor jullie drietjes

Dignam, Ricardo, Richard en Brigitte

• 02 Februari 2009 - 12:14

Maret:

Als er één ventje in een warm bad terecht komt dan is het dit mannetje wel. Van harte gefeliciteerd!!! Het zal best moeilijk zijn/worden, maar ook een hoop genieten natuurlijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Maret

• 02 Februari 2009 - 15:29

Niels:

Spaans:
    Jeffrey y Anita,
    En español de este mensaje quiero decir que acojo con gran satisfacción la llegada de Juan. Espero que estará aquí pronto!

Niels

Nederlands:
    Hallo Jeffrey en Anita,
    In dit Spaanse berichtje wil ik kwijt dat ik me heel erg verheug op de komst van Juan. Ik hoop dat hij snel hier zal zijn!

Niels

• 02 Februari 2009 - 17:31

Rozientje:

Mylan en Luca hebben Juan ook al bewonderd!
    Geniet van alles en tot gauw. De feestelijke Mattheas Rose staat al koud.YES YES YES

• 02 Februari 2009 - 19:12

Kelly:

Hee Lieve Buurtjes,

Wat een super nieuws..
    Proficiat!!
    En wat een leuk manneke!

We komen snel eens langs,,

Liefs,

Dave Kelly & Djara

• 02 Februari 2009 - 19:22

Els, Maurice & Dean:

Lieve Buurtjes

We zijn zo blij voor jullie! Het is nu al te zien dat Juan een zoon van jullie is.

Dikke Kus,
    De Buurtjes

• 02 Februari 2009 - 21:05

Mignon:

Van harte gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding. Veel geluk samen en geniet van elkaar.
    De liefste wensen voor de toekomst.

• 03 Februari 2009 - 07:12

Jody :

Gefeliciteerd!! Ben heel erg blij voor jullie!!
    Veel geluk liefde gezondheid en alles wat wenselijk is!! Hij Juan is echt een knapperd!!

liefs Jody

• 03 Februari 2009 - 07:12

Gertie:

Muy guapo !!!! Maar wat wil je ook met zo'n ouders !!!

• 03 Februari 2009 - 07:13

Gertie:

Muy guapo !!!! Maar wat wil je ook met zo'n ouders !!!

• 03 Februari 2009 - 07:17

Manon Maassen:

Lieve Anita en Jeffrey!

Wat een wereldnieuws kreeg ik via de sms! Ik wist in het begin alleen niet van wie...
    Maar na even nadenken (en checken bij Kim) viel het kwartje!
    Helemaal geweldig voor jullie! Ik geniet stiekem een beetje mee via deze site! Gefeliciteerd! En ik wens jullie met z'n drietjes alle geluk van de wereld! Misschien tot binnenkort nog een keertje bij GTI!

Manon Maassen

• 03 Februari 2009 - 07:34

Pa & Maatje:

proficiat. eindelijk na 7 lange jaren.hij zal ook blij zijn met zulke ouders.bel ons op wanneer wij hem mogen bewonderen.is zijn kamer reeds in orde en de rest ook. wij zijn er1g blij voor jullie en veel succes en tot gauw, pa & maatje.xxx

• 03 Februari 2009 - 11:49

Christel Allerts:

Via Carla heb ik geregeld vanalles gehoord. Wat vind ik het leuk dat ik eindelijk eens goed nieuws mag horen. Proficiat, wat een leuk mannetje!

• 03 Februari 2009 - 12:34

Oma Ellie En Opa Jac:

Hallo Anita en Jeffrey, HOERA.
    Na jaren van hoop en soms verdriet, zijn wij zeer verheugd,dat jullie Grote Wens eindelijk in vervulling is gegaan.
    Van harte geluk gewenst met deze prachtige kleine Guit.Deze kleine spruit brengt grote vreugde en blijdschap in onze harten.
    Door de jaren heen hebben wij de hoop nooit opgegeven.Maar met vele kaarsen en gebeden tot de H.Maagd Maria,zijn wij blijven geloven in dit mooie geschenk.Lieve Moeder Maria schenk Anita en Jeffrey een kind.Zodat zij net als U hun kind op de arm mogen dragen.Juan-David welkom in onze harten.

Een trotse Oma en Opa.

• 03 Februari 2009 - 15:01

Fam. Bergsma:

Heey Jeff & Anita,
    Geweldig, proficiat met jullie zoontje. Heel veel geluk & gezondheid toegewenst voor jullie gezinnetje.
    Groetjes Danilo, Danny & Shane

• 03 Februari 2009 - 16:15

ArnoMariaRobChrista:

Proficiat en heel veel geluk samen, geniet ervan en veel succes in Colombia. Goede reis en tot ziens.
    p.s wat een leuk manneke!

• 03 Februari 2009 - 17:52

Rob, Miranda En Lara:

Wat zullen jullie trotse ouders zijn met zo eine sjnaak. Heel veel geluk, het is jullie gegund!

• 03 Februari 2009 - 18:25

Willem, Ingrid En Gl:

Sorry, door alle vastelaovesdrukte nu pas tijd gekregen om jullie Juan te bewonderen.
    Hij ziet er knap uit, toppie !!
    Langgekoesterde wens eindelijk ook voor jullie uitgekomen !!!Anita en Jef, PROFiCIAT

• 03 Februari 2009 - 18:58

Calvin:

adios Querido sobrino !
    eindelijk kunnen we samen gaan brakken/voetballen en alles wat je leuk vindt in de dirgelen, op school of in 't Steinerbos. Ik hoop je snel te kunnen begroeten amigo!

• 04 Februari 2009 - 07:15

Marjo, John En Lieke:

jullie telden dagen
    jullie telden weken
    jullie hebben heel lang
    hiernaar uitgekeken
    en na la dat gewacht
    is het wonder jullie eindelijk gebracht!!!

Gewoonweg super! Geweldig!

Heel veel liefde en geluk de komende jaren,

John, Marjo en Lieke

• 04 Februari 2009 - 11:27

Gaby:

geweldig ik ben echt helemaal ontroerd.
    dikke kus van ons allemaal.
    xxx gaby en de kids

• 04 Februari 2009 - 11:30

Swinckels En Lenssen:

Hallo, we zitten te kijken op jullie pagina in dezen: GEWELDIG!!!!!!! Wat een stuk zeg!! Even serieus: ontzettend gefeliciteerd, jullie verdienen het beste!
    Veel liefs, Truus, Hub en Belinda en Maurice en kinderen!

• 04 Februari 2009 - 12:25

Lieke:

Hey hallo
    ik hoorde van mijn moeder dat julie een kindje kregen mama heeft me de site laten kijken en het is een schatje zo lief en schattig echt een dupke.

Groetjes Lieke en Marjo

• 04 Februari 2009 - 16:53

Jan De Put:

proficiat, waat good van en van oos oet van harte gegund.maak d'r get goods van.
    ps. waat ein sjwoan kaerelke, hae liekt noe al op ziene pap.

• 04 Februari 2009 - 17:06

Jacques En Annie :

Eindelijk jullie droom in vervulling. Als hij zo knap als op de foto krijgen de meiden in Stein en omgeving nog slaande ruzie. Jammer dat hij niet voor de "vastelaovend" hier is want dan had hij in groep 1 nog prinsje kunnnen worden "Juan de eerste van de Brak" Veel geluk met jullie Prins.
    Jacques en Annie Dautzenberg.

• 04 Februari 2009 - 18:50

Ritzen En Kim :

Wat is ie mooi en lief! Wij wensen jullie heel veel geluk met jullie zoon! We zijn heel blij voor jullie! Liefs, Ritzen en Kim uit Maastricht

• 05 Februari 2009 - 07:17

De OTB-tjes:

Hallo buurtjes,

Na zo lang wachten wordt jullie geduld echt beloond: wat een knap kereltje!
    Dikke knuffel Ralf en Nadine.

• 05 Februari 2009 - 17:59

Rickygubbels@hotmail:

Hallo lieve Jeffrey en Anita Proficiat met jullie o zo knappe zoontje Juan Wat zullen jullie van hem gaan genieten zeker weten. wij wensen jullie dan ook alle geluk van de wereld toe
    lieve groetjes van:
    Roland en Ricky Gubbels
    xxx

• 05 Februari 2009 - 18:32

Roland:

TE GEK,IK BEN ZO BLIJ VOOR JULLIE EN VOOR ONS!WAAR WIJ AL JAREN VAN HOPEN WORDT NU WERKELIJKHEID.IK WENS JULLIE ALLE GELUK TOE EN JA,HET IS EEN KNAP VENTJE NET ALS ZIJN ....OOM GR ROLAND DIANA CALVIN

• 05 Februari 2009 - 20:56

Bert En Trees Damhui:

Jeffrey en Anita,

Gefeliciteerd met jullie prachtig zoontje Juan en een fijne tijd in Columbia met jullie drietjes

• 06 Februari 2009 - 19:49

Roland:

Nog twee weekjes,en ja ik breng jullie graag na het vliegveld!maak niet uit waar gr uit de stkenstr

• 06 Februari 2009 - 20:17

Myrna:

Nou,trotse ouders we kunnen alleen maar zeggen wat een knap kereltje.heel veel geluk geniet er maar van.