Even een reactie op jullie bericht - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu Even een reactie op jullie bericht - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu

Even een reactie op jullie bericht

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti

21 Maart 2009 | Colombia, Santa Rosa de Cabal

Mam: hahahaha, dat vind ik een goeie. Ralf en Nadine zullen wel heel blij zijn en nog nooit zo een schone groenbak hebben gehad. Mischien wil Ralf onze bak schoonmaken??????

Nicole en Jef: Leuk dat jullie ons zo gevolgd hebben. Nicole, we willen je heel veel succes wensen maandag in het ziekenhuis. En mag de zon nu eindelijk weer eens gaan schijnen voor jullie.

Robert: Wil je het even doorgeven aan Jody Bernal? haha, en wat k3 betreft...is er niet een leuke jongens band???

Petra; je weet wat het is hé...we zijn nu de uren aan het aftellen. Het is goed geweest. Hebben ook geen zin meer om nog dingen te doen hier. Nog 1 nachtje slapen voor ons. Tot maandag. x voor Ramy

Neefje Maarten; het komt zeker goed als hij op jou lijkt.

Ing; denk dat hij nog veel harten zal breken in Stein. hihi

Shanty; jammer dat jullie er niet zijn. Hoop dat alles goed gaat met pap. sms maar even als je iets weet.

• 22 Maart 2009 - 02:54

Hub En Angela:

Hoi broer

Ik hoop echt dat jullie hebben genoten, in het limburgs gezecht.
    Wij gunnen julie al het mooieste en het alle geluk.
    We zien elkaar wel, je witte broer.

• 22 Maart 2009 - 07:22

De Overburen:

Jeffrey, Anita en Juan

We wensen jullie een goede terugreis en een superontvangst in Brussel en Stein.

Groetjes, Frank, Inge, Quinty, Zowi & Jaimy

• 22 Maart 2009 - 10:04

Lisanne:

Super dat jullie vroeger naar huis kunnen. Lekker in jullie eigen huisje gaan genieten van jullie zoon Juan. Ook voor hem is het heel belangrijk dat hij regelmaat in zijn leventje krijgt. Dat gaat jullie zeker lukken. Heb met veel plezier de berichten en foto´s gelezen en bekeken. Wij hebben met jullie meegeleefd. Heel veel geluk en een goede reis terug naar Stein. Groetjes en een knuffel aan Juan. Ron en Lisanne

• 22 Maart 2009 - 10:34

De OTB's:

Jaaaaa, dat was 'n hele goeie! Ralf wist ff niet meer dat we op 49 wonen. Maar om het goed te maken zal ik hem aan het werk zetten!!! Als jullie nog een klusje voor hem weten.... Een hele goeie reis en tot gauw, groetjes de buurtjes.

• 22 Maart 2009 - 10:57

Wendy:

ik weet een leuke jongensband.
    wat dacht je van DINK!
    (berrie in een supermanpak) wie droomt daar nu niet van.

wendy

• 22 Maart 2009 - 11:36

Kaj:

een hele fijne reis tot morgen groetjes kaj xx

• 22 Maart 2009 - 13:56

Agnes En Wim:

In elk geval een fijne reis en een heel mooie tjuiskomstgewenst.
    Wij kunnen eigenlijk niet wachten tot morgen, maar wij zullen er zijn.
    heel veel groeten van agnes en wimke