Klaar voor vertrek!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti
21 Februari 2009 | Nederland, Stein
Dit is het laatste berichtje uit Stein. Als jullie het volgende bericht lezen zitten we (als het goed is) in Colombia. Ik hoop dat het lukt om maandag iets te kunnen schrijven over de reis, en waar we zijn beland. (Jungle 5, liaan 7)hahaha. Wij wensen jullie allemaal een leuke carnaval toe. Drink er ene op ons! Volgend jaar zijn we weer van de partij. En stewardessen en piloten, zorg voor de 1e prijs hé! Moet wel lukken met zo een mooie "zwarte doos". Allemaal nog bedankt voor jullie steun, en hulp.
Tot snel! Liefs Jeffrey en Anita
21 Februari 2009 - 21:05
Shanty:
hey lieve anita en jeff.. wil jullie nogmaal een hele goede reis wensen! En veel succes met Juan! Kan niet wachten tot jullie thuis komen met jullie zoontje. Ga jullie missen dikke dikke kus van je zusje -
22 Februari 2009 - 06:01
Katja:
Een heel goede reis.
Nog even en dan zijn jullie samen.
Veel liefs Katja -
22 Februari 2009 - 08:55
Jetjes:
hallo! We wensen jullie een goede reis, fijne tijd daar en veel succes. Tot over 5 weekjes met z'n drietjes!!!! Veel geluk! -
22 Februari 2009 - 08:55
Monique:
een hele goeie reis , toi toi toi.
monique en bart -
22 Februari 2009 - 10:23
Kaj:
hele goede reis he anita en jeff en veel succes met jullie zoontje juan kijk goed we missen jullie groetjes kaj lindsey peter marie-louis -
23 Februari 2009 - 10:10
Lindsey .:
hoi en fijne reize gehad en woew bevalt het jullie in jullie land waar jullie lief zoontje is gr lindsey .