Eerste bericht uit Colombia - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu Eerste bericht uit Colombia - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu

Eerste bericht uit Colombia

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti

23 Februari 2009 | Colombia, Santa Rosa de Cabal

Hallo,

Na een lange reis zijn we veilig aangekomen in Colombia. Zoals Ing al had doorgegeven. Met hulp van de zus van Ruben is het gelukt om te internetten. Jullie kunnen via google opzoeken waar we zitten. De naam is Villa Sandra in Santa Rosa de Cabal, 10 km van Pereira. Het is een hele mooie plek. Heel rustig en groen, prachtige bloemen. Gelukkig nog geen enge beesten ontmoet. Alleen de hond en de kat. De Familie Moreno is erg aardig en behulpzaam. De zus Stella is nu onze kamer aan het poetsen. Als ontbijt kregen we brood en jam, en Jef natuurlijk een ei. We hebben redelijk geslapen. Wakker geworden van een heel heftig onweer en harde regen. Het is nu bewolkt en af en toe zon. Erg vochtig. We gaan zo even kijken hier in de buurt wat er te beleven is. Tot later...Groetjes uit het mooie Santa Rosa de Cabal. Jeppie en Beppie

• 23 Februari 2009 - 15:15

Shanty:

ohh wat leukkk!! keep us posted hihi

• 23 Februari 2009 - 15:30

Michel En Co:

veel plezier met ontdekken daar,mooie plaatjes schieten en op internet zetten he.
    mocht je ander ontbijt willen hoor ik het wel dan stuur ik het op hahaha.
    grtje broertje

• 23 Februari 2009 - 18:04

Petra:

Hoi, hoi,
    Ik ben dus gelijk aan het googlen geslagen en het lijkt me niet echt een straf om hier een aantal weken te vertoeven. Zeker niet als jullie Juan bij jullie hebben. Kunnen jullie al lekker een aantal weken aan elkaar wennen voordat jullie naar huis komen. Ik moet me beheersen om niet 10 keer per dag te kijken of er weer iets nieuws op jullie site staat. Geniet(ik kan het niet vaak genoeg zeggen).
    Ramy, Leo en Petra

• 23 Februari 2009 - 19:10

Maurice En Carla:

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en dat de familie erg aardig is.
    Zo te zien op internet lijkt het me inderdaad wel een fijne plaats om de komende weken te blijven. Geniet ervan en hou ons op de hoogte.

ps: de carnaval is niet hetzelfde zonder jullie!

• 24 Februari 2009 - 08:20

Niels (Neefje):

Super!!! Super!!! Super!!!
    Dat jullie goed zijn aangekomen. Ik hoop dat in Colombia alles goed gaat en dat jullie Juan snel in jullie armen mogen sluiten. Sturen jullie foto's op?

Groetjes vanuit Stein!

Niels

• 24 Februari 2009 - 10:35

Ans Smeets:

Hier is volop carnaval maar voor jullie is het een mooier feest daar ik denk niet dat jullie wilden ruilen.
    Wij hopen dat alles goed met jullie gaat en dat jullie een fijne toekomst wacht .
    Groetjes uit STein van de achterburen van opa en oma Schepers.
    Ans en Henk

• 24 Februari 2009 - 11:49

JODY:

MOOI DAT ALLES GOED GAAT EN JULLIE GOED ZIJN AANGEKOMEN...!!
    GENIET ERVAN!!!