3e dag in Manizales - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu 3e dag in Manizales - Reisverslag uit Santa Rosa de Cabal, Colombia van Duo Penotti Malasch - WaarBenJij.nu

3e dag in Manizales

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti

02 Maart 2009 | Colombia, Santa Rosa de Cabal

Holá,

Hier weer een berichtje uit het mooie Colombia. We liggen een dag achter met de verhalen, sorry hiervoor. We hebben redelijk geslapen. Juan lag de hele nacht dicht tegen me aan. Om half 7 wakker. Tja, dat is even wennen voor mamma Anita. Uitslapen is voorbij. In bed even naar discovery kids gekeken. Juan vindt dit geweldig. Dan proberen of we hem kunnen douchen. Helaas, hij wil nog steeds niet. Dan maar aan de wasbak, vooral niet pushen. Haren gewassen en uitgespoeld met een bekertje met water. Kleren aan en niet vergeten de aftershave van pappa. Bij het ontbijt vraagt de ober of Juan soms een eitje wil. Dat lust hij wel en eet het helemaal op. Ook nog wat mango en papaya. Ananas lust hij niet. Na het ontbijt gaan we naar de speeltuin. Zonnetje schijnt lekker. Mamma zit op het bankje en pappa rent achter Juan aan. Terug in het hotel gaan we even de berichtjes lezen. Bij het bericht van Ingrid (zus) blijven we even steken. Tranen vullen onze ogen. We zijn nogal emotioneel deze dagen. Poeh poeh, daarna even skype met fam. Erdkamp. Kunnen ze Juan even horen en zien. Dit is erg leuk. Net alsof je bij elkaar in de kamer zit. Terwijl we zover van jullie vandaan zijn. Juan zegt vriendelijk Hola, en noemt de namen. Morgen even skype met opa en oma. Inmiddels is het tijd voor de lunch. Kentucky again. Ik eet een soepje en Juan een paar nuggets. Jeppie soep met rijst, kip en mango. Na het spelen in de de ballenbak terug naar het hotel. Wachten op Ruben. In de tussentijd belt onze advocate nog om te vragen hoe alles verloopt met Juan. Ruben zou om 2 uur hier zijn, het is al 4 uur en hij is er nog niet. Typisch Colombiaans denk ik. Om 17.00 uur besluiten we maar even door het centrum te lopen. We verwachten Ruben niet meer. Komen we onder bij de receptie, staat Ruben daar. Hij was er al vanaf 14.00 uur. Hadden ze aan de receptie verteld dat we er niet waren. Erg hé. Dan toch nog maar even met Ruben op pad. Met de taxi naar de stad. Even stukje rondlopen. Erg druk in de stad. Mooie gebouwen. Vervolgens gaan we in een toren van 200 meter hoog. (volgens mij beetje overdreven) Het uitzicht is prachtig. We zien een mooie zonsondergang. We drinken iets, maar blijven niet lang. Er is veel lawaai en daar kan Juan niet tegen. Hij houd zijn oren dicht als er veel lawaai is. Na het bezichtigen gaan we opzoek naar een restaurant. Onderweg eten we nog typisch Colombiaans "toetje". Heel zoet, heerlijk. Ik wil Juan ook iets geven maar meneer vond het niet zo fijn dat ik er al in gebeten had. (moet je maar weten) Oké, dan breken we stukje af. We besluiten een pizza te eten. De pleegmoeder van Juan had verteld dat Juan aan ons moest zeggen dat hij dat lekker vindt. Na het eten snel terug naar het hotel. De taxirit is weer een ervaring. (100 schietgebedjes) Ruben gaat bij vrienden slapen die in Manizales wonen. Jef had hem al een kamer aangeboden. Juan kijkt nog tv tot 21.00 uur en valt doodmoe in slaap.

Hasta mañana

Groetjes uit Colombia

• 02 Maart 2009 - 03:44

Michel :

Niks sorry SCHRIJVEN.

• 02 Maart 2009 - 05:16

Theresia:

Ik sluit me bij Michel aan. SCHRIJVEN.

• 02 Maart 2009 - 05:30

Ingrid:

Precies. Niet meer doen!

• 02 Maart 2009 - 05:52

Ritzen En Kim:

Wat is ie mooi en lief! We volgen jullie avonturen met jullie zoon iedere dag. We zijn heel erg blij voor jullie. Heel veel geluk met Juan! Groetjes!

• 02 Maart 2009 - 05:54

Patricia:

tjonge jong,en maar wachten en wachten maar niks hoor?
    WAT SAAI,als jullie niets schrijven!!!!
    Maarten wou ook nooit douchen,bang voor water in zijn ogen.toen deed hij een duikbril op en probleem opgeslost,misschien een tip voor Juan(je weet maar nooit).grtjes
    patricia,maaike en maarten

• 02 Maart 2009 - 06:01

Maret:

Wat een raar manneke toch dat hij niet wil douchen. Misschien even een keer lekker naar het zwembad? Dat zullen ze daar toch wel hebben? Het zullen vermoeiende dagen voor jullie zijn, maar heerlijk om samen te zijn lijkt me zo.

Maret

• 02 Maart 2009 - 06:01

Ben En Matti:

Ja dat is wat Ben gister de hele dag om het uur aan het kijken of er wat op de site stond. Maar geniet gewoon lekker het moet ook geen verplichting zijn om altijd te schrijven jullie hebben nu veel leukere dingen aan om te doen. Als jullie Juan maar er op voorbereiden dat hij bij ome Matti aardappelpuree moet eten dan is alles goed. Stel je voor dat hij het niet lekker vindt dan zit mama Anita met een probleem en ome Matti ook moet hij nog friet gaan bakken, grapje. Wat een mooi land en wat zien jullie er gelukkig uit wij zijn echt heel blij voor jullie en we leven echt mee, vandaar dat Ben ook al voor dat hij ging werken jullie site ging schekken of er iets op stond. Veel lief groetjes en knuffels uit Simpelveld Matti

• 02 Maart 2009 - 06:06

Peter:

Jongens, het is tegenwoordig niet meer Jeff en Aniet, maar Jeff, Aniet en JUAN!!!En vooral de laatste heeft natuurlijk veel tijd en aandacht nodig dus ff dimmen he!Jeff en Aniet geniet van het menneke en laat je niet gekmaken door de achtergebleven limburgers!!Ze zijn al verwend aan het worden.Maar desalnietteplus zou het wel leuk zijn als jullie iedere dag iets konden tikken, of misschien 2x per dag ofzo......ik wil jullie niet opjagen hoor..

• 02 Maart 2009 - 06:16

Roland:

Wat een mooie fotos weer!Calvin wou vroeger ook niet in bad,washandje was inderdaad de uitkomst.Naarmate de dagen vorderen werd het washandje steeds groter en natter(natte handdoek).Komt allemaal goed!Jeff wat ben je donker geworden,veel in de Zon.ps gr Roland

• 02 Maart 2009 - 06:27

Shanty:

Buenas tardes Jeff, Aniet en Juan! Como estas? Hihi, leuk om weer wat te lezen van jullie. Mooie foto's en jullie zien er zo happy uit!! Waardoor wij natuurlijk ook happy voor jullie zijn! Je bent inderdaad bruin geworden jeff, maar goed nog veel plezier daar en we horen het wel dikke kus

• 02 Maart 2009 - 06:29

Rene,Viv, Niek,Daan:

In een woord geweldig !!!!
    Als ik zo over de site surf en al die berichten lees, krijg ik het warm en koud van binnen,een ding weet ik zeker, een betere pappa en mamma kon juan niet krijgen.....

• 02 Maart 2009 - 07:03

Carla:

Wat fijn om weer wat van jullie te horen, was inderdaad erg lang wachten. Ik heb ik weet niet hoe vaak op de site gekeken of er nog wat stond!
    Maar geniet maar lekker van Juan. Wij wachten wel! Het is al geweldig dat we zo kunnen meeleven!
    De foto's zijn weer prachtig.
    Ik geloof wel dat jullie veel steun aan Ruben hebben, wat een lieve man. Dat 'ie zo lang blijft wachten.
    Oh, en aan het vroege opstaan wen je wel! Je hebt ik ieder geval veel aan de dag!

Heel veel liefs, Carla

• 02 Maart 2009 - 07:13

Wil:

Hoi allemaal. Zeg, ik weet niet zeker of iemand geld verdient met deze site maar als ik eens naar het aantal pageviews kijk dan bekruipt me het gevoel dat iemand aardig 'binnenloopt'. hehe Groeten!

• 02 Maart 2009 - 08:51

Gaby:

lieve jef en anita, heb ff jullie verhalen gelezen, was ff uit de running hihih.
    geweldig dat het allemaal zo goed verloopt, tranen met tuiten gehuild hier, hihihih mietje ik he.
    nou lieverds ik lees en zie op de foto's hoe alles zo gewoon lijkt,zo eigen,ben zo blij voor jullie.
    ik kijk nu iedere dag ff of er weer wat nieuws is, wil niks missen hoor.
    dikke kus voor jullie en tot hoors.
    baaaaiiiiii xxx sis gaby

• 02 Maart 2009 - 08:55

Gaby:

even nog b.t.w. we hebben het hier steeds met de fam. erover dat Juan zoooooo knap is en dat hij echt een halfbloedje(indo-blanda hihih) kon zijn,kon echt wel bloedje van jullie zijn. nou dat moest ik er nog ff bij zetten.
    dikke kus van ons xxx sis gaby

• 02 Maart 2009 - 09:41

Christianne:

Hallo,

het werkt inderdaad verslavend al die leuke mails van jullie!
    En zeker de foto's van jullie zo samen.
    Mischien moeten jullie maar 2x per dag een mail sturen...???

doeiii,
    chris en de mannen.

• 02 Maart 2009 - 10:50

Sien Boesjang:

Aniet, jeff en juan: we moeten wel n keertje samen naar de kermis in Munstergeleen!..

• 02 Maart 2009 - 13:34

Jona& Henny Isakh:

Lieve kers verse fam.Malasch..,papa Jeff -Mama Anita &zoon Juan'tje
    wij sluiten ons ook aan in deze milis met jullie
    bijz.avontuur..
    echt genoten v.jullie foto's.....nogmaals
    H.Gefeliciteerd..groeten uit Hoorn!

• 02 Maart 2009 - 14:16

Kaj:

hallo jeff anita juan
    we volgen jullie berichten allemaal elke
    dag kijken we op deze site als er nieuwe foto,s zijn en een grooot lang bericht
    van kaj groetjes aan juan en kusjes (ik kan niet wachten tot jullie terug komen)

• 02 Maart 2009 - 15:44

Mats :

Kom je dadelijk weer op skype? Opa en oma komen ook weer kijken.

Groetjes van je neefje Mats.

• 02 Maart 2009 - 16:07

Ben En Matti:

Wat erg ik doe het ook al den aan het koken en dacht even kijken, Ben komt pas laat thuis en hij leest altijd voor maar ik kon niet wachten. Maar laat jullie niet gek maken ik ga verder met koken boerenkool. groetjes Matti

• 02 Maart 2009 - 16:15

Jeroen En Nanda:

Wat is het toch een lekker Menneke. Kunnen het niet vaak genoeg zeggen...

• 02 Maart 2009 - 16:52

Edwin Martha En Kids:

Apa kabar dengan kamu Jeffrey,Anita en Juan?

Leuk jullie zo samen te zien echt wel geweldig Jeff en Anita.

En Jeff si anak sama jou jeff echt niet te onderscheiden heb hier geen woorden voor Big bro lvj.

Nou jeff en anita we zijn een beetje laat met reactie maar beter laat dan nooit toch!!!!!

we houden jullie site wel in de gaten hoor,
    Want ook wij willen weten hoe het met ons neefje is.

Maar si kecil maakt het goed zo te zien van de foto's en de verhalen die jullie hebben geschreven.

Nou jeff en anita selamat tinggal in Columbia en Sampai bertemu lagi.

cium voor si kecilxxxx

Edwin Martha Bradley Brandy en Brandon

• 02 Maart 2009 - 17:55

Brandon:

hey oom Jefrey tante Anita en yuan hoe is het in colombia. wij willen ons neefje erg graag zien en papa en mama ook ik vond de foto's erg leuk tot snel maar weer XXxxXX groetjes brandon

• 02 Maart 2009 - 18:29

De Buurtjes:

Was een beetje een vreemde dag.. zijn blij dat we weer wat horen :D haha..
    Moesten steeds aan jullie denken, begrijp dat het de ene dag makkelijker schrijven is dan de andere vooral op emotioneel gebied.
    Fijn jullie lachende kopjes op de foto's te zien !!

Hele dikke Kus,
    De Buurtjes.

p.s.
    beppie hoe lopen je sandalen?? :D haha

• 02 Maart 2009 - 18:33

Amanda, Bert , Shadé:

Hoi Anita en Jeffrey, we hoorden kort geleden dat jullie naar Colombia waren om jullie zoontje op te halen. (ik, Bert, vond het al een vreemde carnavalsvlag die jullie hadden ophangen) Na vele jaren is jullie droom toch nog in vervulling gegaan, hehe. Juan ziet er heel lief uit. Een mooie jongen, om trots op te zijn. Ook wij zijn echt heel blij voor jullie. Als je de foto's ziet krijg je het gevoel dat julle Juan al veel langer kennen. SUPER!!!! Prachtige foto's trouwens. Vanaf nu volgen we jullie berichten aan het thuisfront.
    Liefs Amanda, Bert & Shadé

• 02 Maart 2009 - 19:14

Wim,Bianca,Phoebe:

He hallo familie Malasch.

Wat een geweldige uitvinding is het internet toch!
    Wij zijn een weekendje naar Nice geweest,maar het eerste wat Wim deed toen we terug waren was even naar de site van Juan.
    Moet zeggen we vinden het alle 3 erg sjiek om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken.
    Jullie zien er super gelukkig uit samen.
    Geniet van elk moment,ook het vroege opstaan(went snel hoor)

Groetjes Wim Bianca en Phoebe x

• 02 Maart 2009 - 19:52

Albert, Susan & Nijs:

Anita, Jeff & Juan,

Zo ver weg, maar toch heel dichtbij. Prachtige foto's, alsof Juan niet beter weet. Rillingen krijg ik ervan als ik de foto's zie en de teksten lees. Hij ziet er prachtig uit en heeft een guitig gezichtje. Jullie Spaans leren en hij straks "plat".... Wat een combinatie. We blijven jullie volgen.

Groetjes, Albert, Susan & Nijs.

• 02 Maart 2009 - 20:01

Jetjes:

Hallo jullie drietjes! Nou, gisteren de hele dag gekeken of er nieuws was. Knap kereltje, jullie Juan (sorry Aniet, hij heeft toch meer van Jeff!!), ha ha. We worden al helemaal eigen met hem via deze site, wel heel leuk. Veel geluk en succes! xx