5e dag in Manizales (02-03-09)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti
04 Maart 2009 | Colombia, Santa Rosa de Cabal
Er staat zo’n auto op accu in de winkel. Natuurlijk springt Juan er gelijk in en sjeest door de zaak. Help …..de eigenaar krijgt het al benauwd. Tja, moeten ze niet zo een ding neerzetten toch? Dan even kijken of de speelhal open is. Helaas nog dicht. Over een half uurtje zegt een mevrouw. Mooi niet dus duurde een uur. Juan uurtje laten spelen en dan terug naar het hotel. Om 13.00 uur afgesproken om met Carla te skype. Ze is bij Ing met de hele bubs. De hele familie zit voor de computer. Leuk om iedereen te zien. We zijn pas 1 week weg en missen iedereen nu al. We hoeven gelukkig nog maar 4 weken. Helaas heeft Juan op dat moment niet zo heel veel zin om tegen iedereen dag te moeten zeggen. Logisch, maar pappa en mamma willen hem graag even showen. Daarna nog even met oom Roland, Diana, Calvin en oma Fien. En nog even met fam. Bergsma. Wat een uitvinding. Voor Juan is het allemaal een beetje veel van het goede. Tijd dus voor even te stoeien en knuffelen. Nog even filmpje kijken want het regent pijpestelen en het is koud. Jaja, jullie denken dat we hier lekker in de zon kunnen liggen. Mooi niet dus. Rond vier uur is het droog en gaan we nog even shoppen. Zwembroek halen en onderbroeken voor Juan. We zijn nog geen 5 minuten in de winkel en meneer moet popo. (grote boodschap) Ik zeg tegen Juan; je bent net je moeder. Als hij terugkomt verteld hij trots hoe groot de “boodschap” was. Daarna nog wat eten bij Kentucky. Juan heeft er gecomputerd. Eten weer een probleem. Wilt kipnuggets maar als ze voor hem staan weigert hij te eten. Maar even voet bij stuk houden hoe moeilijk dat is. (als hij je aankijkt met z’n ogen ben je verkocht) Niet eten dan maar terug naar het hotel. Dan toch maar een paar hapjes. Beter iets dan niets. In het hotel aangekomen gaat de telefoon. Het is Ruben. Om 8 uur morgenvroeg (3-3) komen de advocaat etc. naar het hotel. Ze komen kijken hoe het hier verloopt. Als het goed is moeten we dan ook papieren gaan tekenen. Maar we weten nog niet precies wat er gebeuren gaat. Is toch wel spannend. Officieel is Juan nog niet van ons. Daarna gaan we als het goed is terug naar Villa Sandra. Heeft voor en nadelen. Hier zijn we lekker met ons 3tjes. En zijn de sanitaire voorzieningen beter. Hier is het niet vochtig en op de Finca heel erg. We wachten maar af. Om half 8 slaapt Juan. Dat gaat gelukkig altijd wel goed. Even tv kijken en oogjes toe. Hij is wel een beetje neusverkouden dus hoop dat hij goed slaapt. De stop woordjes van Juan in het Spaans zijn; Caliënte (warm), otro vest (andere keer/kant) en dura (hard)
Nou, niet veel spannends vandaag en ook geen nieuwe foto’s. Maar niets schrijven durven we niet…anders worden we aangevallen door een paar Limbo’s!
Hasta la pasta
Trio Penotti
04 Maart 2009 - 01:26
Miriam & Marcel:
Hallo Colombia, vandaag keek ik voor het eerst op jullie site en heb ik gauw-gauw alle berichten gelezen. Waaw wat een ervaring! En wat ein lekker menneke! Het tijdverschil met Aruba is maar een uur, dus misschien kunnen we eens skypen als jullie dat leuk vinden (die limbo's slapen dan toch, haha). Warme groeten uit een zonnig Aruba! -
04 Maart 2009 - 04:52
Tante Patricia En Co:
hallo juan en de rest,logisch dat je moe bent he,elke dag verplicht spelen in speeltuin en naar speelhal.
en wat is niet leuker dan in papa s nek zitten .
veel succes in de rechtbank en hopelijk komen jullie iets meer te weten.
grt patricia en co -
04 Maart 2009 - 05:21
Patricia En Co:
O P.S:als het voor jullie niet spannend is voor te schrijven toch blijven doen,want voor ons is het elke dag weer een klein beetje sneller bij JUAN ZIJN!!!!!!!!!!!!!
grt -
04 Maart 2009 - 05:51
Ben En Matti:
Spannend ook voor het thuis front we leven mee 6.45 uur gaat de laptop aan en kijken. Heel veel succes vandaag we krijgen er zelf kriebels van in onze buik, hoe moeten jullie je dan wel niet voelen. Maar we gaan er gewoon van uit dat alles goed gaat. Nog vier weken dan komen jullie pas 1 april terug klopt dat? Kunnen we jullie ook smsen? Moeten we wel het tijds verschil weten anders krijgen jullie berichtjes midden in de nacht en we willen jullie nacht rust niet verstoren. Groetjes en we drukken de duimen Matti -
04 Maart 2009 - 06:55
Shanty:
Hallo lieverds! ook al gebeurd er voor jullie niks spannends.. wij blijven toch nieuwsgierig na jullie dagje, tenminste ik dan haha. Nog 4 weekjes te gaan nou ik ben al aan t aftellen! dikke kus -
04 Maart 2009 - 07:56
Carla:
Ondanks dat Juan dan niet zo heel veel zin had vond ik hem toch geweldig. Ik vond het prachtig hoe hij ola zei en zijn cars-auto liet zien. Hij is echt een schatje. Ook het een-twee-drie van hem is schitterend.
Sara vond het skype wel een beetje raar, ze zei maar steeds "Waar is Juan nu?"
Het lijkt inderdaad of jullie al veel langer weg zijn. We missen jullie ook!
We hopen dat alles goed gegaan is met de advocaat. Laat maar snel wat horen.
Liefs Maurice, Carla, Sam en Sara
04 Maart 2009 - 08:35
Petra:
Ook hartstikke leuk om te horen dat jullie een lekkere "saaie"dag gehad hebben al lijkt mij dat elke dag met Juan een feest is!
Groetjes uit Ittervoort -
04 Maart 2009 - 08:36
Ingrid:
Goedemorgen jullie drietjes.
Ik hoop dat jullie weer gearriveerd zijn in de Finca. Het is er misschien wel vochtig maar je hebt wel Ruben in de buurt die Juan kan verstaan.
Ik zit in spanning te wachten op Niels. Hij krijgt vandaag de uitslag van de citotoets. Ben benieuwd wel schooladvies hij krijgt. Oh, trouwens zoals je weet is Robert morgen jarig maar speciaal voor jullie vieren we dat in de zomer met een lekkere barbeque erbij. Kan Juan lekker door de tuin rennen. Bij nader inzien is jullie tuin daarvoor nog meer geschikt. (grapje). Robert is overigens gisteren afgestudeerd voor zijn managementstudie aan de universiteit in Maastricht. Knap he. Pap is vanmorgen naar het ziekenhuis geweest. Het onderzoek viel een beetje tegen. Hij krijgt 13 maart de uitslag. Jullie vertellen ons heel veel maar we moeten jullie natuurlijk ook op de hoogte houden van het wel en wee in Stein.
P.s. En ook hier gebeurt niet elke dag wat spannends.
Groetjes. -
04 Maart 2009 - 11:38
Liv:
Hoi Jeffrey, Anita en Juan
Ik dacht deze week ik ga eens even kijken op de site. Nou jullie hebben al veel meegemaakt en hij ziet er echt leuk uit. Hopelijk gaat het jullie de komende 4 weken nog goed.
Groetjes Liv -
04 Maart 2009 - 12:12
Niels (neefje):
Beste Jeffrey, Anita en Juan,
Ik plaats dit berichtje even omdat ik al lang bericht meer heb geplaatst. Volgens onze aftelkalender is het nog 27 nachtjes slapen. Bij deze ook nog wat anders. Ik heb vandaag op school mijn cito-uitslag ontvangen! Ik heb 549 gehaald (2e beste van de klas).
Doei
P.S. Berichtje voor Jeffrey: Ons doel is bereikt! Ik krijg een Ipod Touch! -
04 Maart 2009 - 12:27
Robert:
HoHoho,
Even een correctie van de Ipod touch sponsor: Ik weet van niks en dat gaat dus ook maar voor de helft door. Jef, wil je trouwens niet samenspannen met mijn zoon tegen mij! Anders zal ik Juan eens vanalles beloven...:-)
Groetjes
Robert
04 Maart 2009 - 12:53
Calvin:
ik vind je heel leuk
ik dent -
04 Maart 2009 - 13:11
Calvin En Mam:
gisteren samen met Lies de site doorgelezen en ze vindt juan geweldig ! als jullie terug zijn kan hij een kadootje komen halen. ik hoop dat de tijd snel gaat en dat we weer samen kunnen gaan sporten,t is er maar leeg! zaterdag krijg ik mijn eerste yoga massage, ik zal wel laten weten of het een aanrader gaat worden. zo nu wil calvin nog iets typen, is nu ook popo...
komt ie jaa ik hep weer een nieuwe vriend
het is leu
1234567890
PS ivm het niet eten van JUAN: bamie-soep ! is binnen de familie malasch het meest populair ! kunnen we misschien opsturen ? -
04 Maart 2009 - 13:55
De Buurtjes:
hallo buurtjes -
04 Maart 2009 - 14:04
De Buurtjes:
ging wat fout met vorige bericht,lag natuurlijk aan mij.Spannende dag voor jullie. Hoop dat jullie snel het goede nieuws krijgen
groeten De Buurtjes -
04 Maart 2009 - 16:53
Jeroen En Nanda:
Zal een opluchting zijn wanneer alles getekend is e.d. lijkt me...enjoy... -
04 Maart 2009 - 20:32
Bianca En Norman:
Hey luitjes,
Wat een schattig menneke..
We zijn helemaal ontroert van de foto's en verhalen.
We hopen snel te kunnen gitaren met Juan..;-) ....en jou.
Nu we de site gevonden hebben gaan we jullie volgen.
Nog veel plezier samen en tot snel.
Groetjes Bianca en Norman