Yes Yes Yes (12-03-2009)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Duo Penotti
12 Maart 2009 | Colombia, Santa Rosa de Cabal
Gisteren zelfde programma als iedere ochtend. Juan wilt niet douchen maar moet toch want hij is gister niet gedoucht. Het is weer een mooie zonnige dag. Pappa werd om 6 uur wakker met een hevige hoofdpijn. Even snel een pilletje gepakt. Juan was om 7 uur wakker en kroop lekker bij ons in bed. Na het ontbijt maar even de site bijwerken. (nou ja even) Tijdens de lunch (een maiskoek met kaas) gaat Jef even liggen. Maar met Juan lukt dat niet echt. Ik probeer hem bezig te houden zodat Jef even kan slapen. (steeds hoofdpijn) We hebben met Ruben afgesproken om s'middags even naar Santa Rosa te gaan. Op een gegeven moment gaat de telefoon van Ruben. Hij wordt gebeld door de advocaat. We moeten morgen (vandaag dus) naar de rechter voor de papieren te tekenen. Goed nieuws!
We gaan even naar de stad. Mamma Moreno gaat ook mee. We willen voor Juan nog even een korte broek halen en een t-shirt. Mama Moreno brengt ons naar hele degelijke winkels. Daarna nog even een kop koffie drinken. Na de koffie laat Ruben ons een hele arme buurt zien. We besluiten hier geen foto's te maken of te filmen. We worden echt aangekeken, en voelen ons niet op ons gemak. Er rent een moeder en kind richting onze auto. Aai, snel omdraaien en maken dat we wegkomen. Terug op de Finca gaan we eten en alles klaarmaken voor de grote dag morgen.
Yes Yes Yes (12-03-2009)
Vanochtend om kwart voor 8 vertrokken richting Manizales. We zijn er rond half 9. We verwachten heel officieel naar de rechtbank te gaan, maar nee hoor. Het is net alsof je op het postkantoor bent. Staand aan het loket geeft ons de advocaat een aantal papieren om te tekenen. We weten niet eens wat we tekenen. Letten alleen heel goed of de namen goed geschreven staan. En de nummers van de paspoorten kloppen. We krijgen geen papieren mee. Dan gaan we naar een kleine koffie bar. Daar drinken we met de advocaat koffie. Op een klein briefje staan een aantal bedragen in pesos. Dan moeten we de advocaat 1000 dollar betalen. Je gelooft het niet, gewoon in de koffie bar. Je ziet al mensen kijken. Daarna samen naar de pin automaat voor de 240.000 pesos. We krijgen een hand en weg is de goede man. We kunnen gewoon niet geloven hoe het hier allemaal gaat. Als het goed is worden de papieren naar Bogota gestuurd. Wij moeten nu wachten op een papier zodat we naar Bogota kunnen vliegen. Waarschijnlijk krijgen we die dit weekend. Dusssssss.....dan gaan we hier eerder weg. Yes. We houden jullie op de hoogte. Maar eerst een klein feestje. Juan is vandaag officieel Juan David Malasch Schepers! Ja hoor fam. in Holanda, jullie hebben er weer een kleinkind, neefje bij. Ook een beetje feest in Holland. Wat de planning is vandaag weten we nog niet. Dat horen jullie morgen wel. Groetjes en allemaal bedankt voor de reactie's op onze trieste dag. We weten zeker dat het niet allemaal roze geur en maneschijn is. Hast mañana
Groetjes van trio Malasch
12 Maart 2009 - 17:03
Diana:
Proficiat !! weer een mijlpaal gehaald.
Dikke knuffel en kussen voor jullie allemaal !Jippie de pippie ! -
12 Maart 2009 - 17:11
De Overburen:
Proficiat met het goede nieuws!! -
12 Maart 2009 - 17:22
Ingrid En Robert:
Ola,
Mooi, das dan geregeld!!! Van harte gefeliciteerd met deze kanjer. Hopelijk gaat nu alles sneller dan de verwachting was. Maar laten we daar maar niet teveel op hopen. Vertel Juan maar dat hij hier veel neefjes, nichtjes en buurtjes heeft om mee te spelen dan krijgt hij er waarschijnlijk wel zin in. Hoe dan ook "ut kump good", neet te veul stresse en veural auch geniete!!! CU XXX
Gro(b)e(r)t en co.
p.s. heb je het verhaal van mijn collega gelezen? Frappante gelijkenis, toch? -
12 Maart 2009 - 17:33
Patty, Urbain & Jaym:
Van harte proficiat met het supergoede nieuws!!!!. Geniet van alles.
groetjes en XXX Patricia, Urbain en Jaymee -
12 Maart 2009 - 17:37
Jeroen En Nanda:
Yes. Super. Te gek. Ik trek lekker (niet dat ik dat normaal niet doe) een fles wijn open. Dit moet gevierd worden. Geniet van het goede nieuws. Groetjes. Jeroen en Nanda. Yoepieeeee. -
12 Maart 2009 - 17:45
Ben:
Die zit in de pocket. Proficiat.
Jullie zien er geweldig gelukkig uit op de foto's.
Heel veel liefs en een dikke knuffel.XBEN -
12 Maart 2009 - 17:45
Kim & Rik:
Pfff, lag even drie dagen achter met lezen, maar ben nu weer helemaal bij.
Harteliijk gefeliciteerd met jullie zoon.
Het is geweldig om jullie verhalen te lezen en zo leuk om de foto´s te zien.
We denken aan jullie.
Dikke XxX -
12 Maart 2009 - 17:53
Michel En Co:
YES YES YES,nu maar hopen dat je daadwerkelijk in het weekend de goedkeuring krijgt!!!!!!!!!!!!!
geweldig nu kunnen we helemaal niet meer wachten.
geweldig nieuws zijn we heel blij mee.
grt michel en co -
12 Maart 2009 - 17:55
Jullie Schoonzus:
een echte malasch.
hij duimt als roland en maarten.
gefeliciteerd met het goede nieuws en we duimen voor goed en snel bericht dit weekend
dikke kus.
patricia -
12 Maart 2009 - 17:56
Jetjes:
Proficiat met jullie kersverse zoon!!! Geniet ervan en we zien jullie z.s.m. Veel geluk!!! xxxx -
12 Maart 2009 - 18:34
Maret:
Jongens van harte gefeliciteerd! Het is wel een kwestie van vertrouwen zo zeg, maar jullie hebben een zoon!!!! -
12 Maart 2009 - 18:41
Lindsey:
nou ik vind dat jullie zoontje hebben verdient echt en hij vandaag voor jullie proficiat hij is stoer :bro: he nou het is niet meer zoo lang dat jullie naar huis komen wees niet bang dat hij geen vriendje,s heeft ik en quinty zijn tog hem vriend he ?? nou maak het nog gezelig vandaag nog een fijne avond gaan jullie ook naar goed tijden slechten tijden kijken ik wel nou we schrijven nog wel iets terug he ik ben benieuwt wat hij hier van dit land vind he ? nou nog een dag naar school en dan 2e dagen vrijjj jipie nou maak er nog wat leuk,s van gr lindsey en de familie. -
12 Maart 2009 - 18:46
Niels (neefje):
Hallo allemaal,
Proficiat. het is nu officieel, JULLIE HEBBEN EEN ZOON! En ik heb een NEEFJE! Wat ook heel belangrijk is (althans voor mij dan) is dat ik mijn schoolkeuze Graaf Huyn en mijn leerwegkeuze Gymnasium nu officieel zijn!
SUCCES
Niels -
12 Maart 2009 - 18:56
Maurice En Carla:
Proficiat met dit geweldige nieuws!
We hopen dat nu alles snel goed komt en jullie snel naar huis komen!
12 Maart 2009 - 19:20
Fam Derhaag:
Geweldig nieuws, hartelijk gefeliciteerd, dit moet toch een overweldigend gevoel zijn.Eindelijk echt van jullie!!! Hartelijke groetjes, Suzanne, Maurice en kids. -
12 Maart 2009 - 19:23
Monique:
PROFICIAT met het goede nieuws ,hier wordt het lange wachten beloond,hopelijk mogen jullie snel naar huis om alle blijdschap en liefde te delen... ben terug uit Barcelona en heb direct alles gelezen. wat een week !!!! maar Aniet en Jeppie alles komt goed , probeer ervan te genieten en tot gauw...
veel liefs , Monique
12 Maart 2009 - 19:30
Fam Ninaber:
Hey hey,
super nieuws,van harte.
En neger,je ziet alles komt goed schatje...
Groetjes en tot gauw. -
12 Maart 2009 - 19:43
Jos En Rieny:
Een dikke proficiat!
Nu is jullie gezinsuitbreiding een feit. Helemaal super!Uiteindelijk "kumpt toch alles good"!
12 Maart 2009 - 19:45
Roland:
Wat een geweldig nieuws,van mij mag het nog sneller gaan!gr uit de stskensstr -
12 Maart 2009 - 19:48
Nelly:
Poficiat met jullie zoon en Juan met de ouders.
Weer een stap afgehandeld. Nu op naar het volgende.
Nelly -
12 Maart 2009 - 19:49
Mam+Jan:
Felicidad mucho, con su hijo Juan David. eindelijk is het zover en mag hij nu echt jullie naam dragen wij zijn erg blij ook omdat het toch wat sneller lijkt te gaan dan we verwacht hadden hopelijk zijn ook de laatste loodjes niet zo zwaar en kunnen jullie snel naar huis want daar zullen jullie wel naar verlangen. Voor jullie en onze nieuwe kleinzoon een dikke kus.mam en jan -
12 Maart 2009 - 19:57
Ilona:
Proficiat! super!!!! Zo zie je maar geduld wordt beloont.
Ik ga direct bellen of er ook trio Penotti gemaakt kan worden!
Geniet van elkaar!
Ik heb gisteren nog even met de mam van Anita gepraat. Aniet, je kunt al naar huis komen, de ramen zijn gewassen en zo te zien is ook al het hele huis gepoetst.
12 Maart 2009 - 19:59
Richsanny:
He Ep en Bep
Proficiat !!!!
Kapan dong...ke Holland??
Ajo.....cepat....haha
Super mooie foto s,en jullie zijn "betoel" een mooi TRIO !!
Ik zal de boys ,morgen de groeten doen....main gitaar toch......
Sampeh cepat !!
Grtzzzzz Rich en Sanny xxx -
12 Maart 2009 - 20:17
Carool:
Wat een happy fam!!!!
Nu is het echt écht, GEFELICITEERD met jullie zoon Juan David.
En hopelijk wordt het inderdaad eerder terug naar NL. Dat zal een feest worden want iedereen wil jullie mannetje natuurlijk in levende lijve zien. Gossie er staat nog heel wat te gebeuren voor jullie aan de aardappelen en groente zitten. Ben heel benieuw hoe Juan hier op alles zal reageren.
Hij boft met jullie als ouders......
liefs, Carool en co
12 Maart 2009 - 20:25
Maart,5 & Rubke:
proficiat fam. maleasch met jullie zoon.
auch naturlik aan de tante's,ooms, neefjes nichtjes,opa's,oma's enz.
en alles kump goot -
12 Maart 2009 - 20:45
De Bergsmaatjes:
Ola, proficiat vanuit Gelean!!!Nu de laatste loodjes en dan naar huis.
Robin en Esther willen graag met hun nieuwe neefje spelen!!En wij willen hem natuurlijk in het eggie zien en knuffelen!
Tot binnenkort!! -
12 Maart 2009 - 20:49
Esther En Robin:
Proficiat zeg maar echt van ons 2 Ola tegen Juan.Nu is het een happy fam. ^.^
Tot op mijn verjaardag en eerder (hopelijk) Ik ga weer Adios Duo Penotti
Ik ga slaaaapppjjeesss doen !
Dikke knuffel en dikke kussen voor jullie (k)(l) -
13 Maart 2009 - 07:17
Margo:
Van Harte gefeliciteerd. Het nu eindelijk een feit, jullie zijn nu pappa en mamma. Daat moet op gedronken worden. Nu hopen dat jullie weer snel terug komen met Juan. We kunnen niet wachten.
Knuffels van Aris, Margo en Ronald. -
13 Maart 2009 - 08:08
Gertie:
Vanuit Maastricht gefeliciteerd :-):-):-):-):-):-):-):-), drikke dikke kussen en een happy dance. -
13 Maart 2009 - 08:11
Gertie2:
Moet natuurlijk drie dikke kussen zijn, zie hierboven. Ben zo blij voor jullie kan nog niet meer fatsoenlijk typen -
13 Maart 2009 - 08:16
Carla (collega Ing):
Hallo happy family!
Jullie houden er voor ons wel de spanning in zo! Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Nu is het echt officieel. Ik hoop voor jullie en jullie familie dat de thuiskomst nu snel geregeld kan worden!
Heel veel liefde en geluk met z'n drietjes!
Groetjes, Carla. -
13 Maart 2009 - 08:30
Wim.bianca,phoebe:
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon.
Geweldig.
Wij hopen dat jullie op korte termijn goed bericht krijgen en weer richting Stein kunnen komen.
Wij zijn allemaal erg nieuwsgierig naar Juan.
Groetjes
Wim Bianca en Phoebe
13 Maart 2009 - 08:31
Shanty:
Hallooooo gelukkige fam. Malasch! Gefeliciteerd!!! toch nog goede nieuws na een wat mindere dag gister. Sorry voor mijn late reactie was gister beetje ziek. Maar met pap gaat t nu wel redelijk goed, hij moet 22 en 23 maart terug na het ziekenhuis voor een full body check want ze zijn er nog niet achtergekomen wat hij precies heeft en 1 april krijgt hij de uitslag. Maar komt goed! Geniet maar van deze mooi dag en tot snell!! dikke kusjes van ons allemaal -
13 Maart 2009 - 08:48
Petra:
Hebben we één dag geen internet mis ik DE belangrijkste dag van alles!!!!
Nu is het alleen nog wachten totdat jullie naar huis komen.
Groetjes Ramy, Leo en Petra -
13 Maart 2009 - 09:57
Nicole Soons:
hoi hoi, proficiat met jullie zoon. wat zal het fijn zijn als jullie eindelijk gewoon lekker met juan thuis kunnen zijn. dit zal voorlopig mijn laatste berichtje zijn. we gaan nu een weekje skieen en zoals jullie weten wordt ik meteen de dag na thuiskomst opgenomen in het ziekenhuis in Genk. ik hoop dat als ik uit het ziekenhuis kom jullie inmiddels weer in stein zijn. ik wens jullie in elk geval heel veel geluk en een goede thuisreis.
( ALLES KUMP GOOD!! is mit alle ellende mien stopweurdje gewoare ha ha) tot gauw Xjes Nicole en Jeffrey -
13 Maart 2009 - 11:13
Wilhelmien En Jack:
Hallo allemaal,
Heerlijk jullie bericht en wij Wilhelmien, Jack, tante Mia en Elly (mam) hebben dit lekker onder mekaar gevierd. Er was reden voor een feestje want Elly (mam)had zich toch wel zorgen gemaakt over het voorgaande bericht.
We zijn met z'n viertjes lekker iets gaan eten en drinken. Tante Mia had daar ook reden voor want het bloed van Ome Jean reageerde goed op een of andere behandeling en was een stuk beter. We hebben lekker over jullie gepraat en hopen dat jullie zo gauw mogelijk met z'n drietjes weer naar huis komen.
PS. de rekening van het etentje hebben we bewaard,jullie kunnen kiezen, cash betalen in euro's of in dollars hahaha.
Veel liefs van ons allen. -
13 Maart 2009 - 12:42
CHRISTIANNE:
Hallo jeppie en bebbie,
voor altijd bij jullie, kleine Juan malasch !!!!
Wat een mooi gezin zijn jullie.
Het valt me op dat Juan zich goed kan uiten bij jullie, kan me voor stellen dat het soms niet leuk is als hij bep. dingen zegt zoals je gisteren mailde maar denk maar zo hij voelt zich wel voor 100% bij jullie op zijn gemak anders zou hij dat niet doen, toch.....het is echt veel waard hoor dat hij zijn gevoelens uit.
Geniet mensjes.
chris en de mannen. -
13 Maart 2009 - 12:47
Inge Van Hertrooij:
Hee, happy family, eindelijk is het officieel, hoop dat nu alles gladjes verloopt. Kent Juan al wat nederlandse woordjes? Zal vanzelf wel beter gaan met Juan. Geniet nog maar met zn drietjezzzz.... knuffeltjesszzz.... ME -
13 Maart 2009 - 14:34
Ietje Smeets:
Proficiat xxx
Nu officieel pappa en mamma. Hopen Juan snel te
verwelkomen bij ons in de straat.
groetjes Ietje John Mike en Cindy -
13 Maart 2009 - 14:38
De OTB's:
Hey buurtjes, proficiat met jullie zoon! Hopelijk kunnen jullie snel naar huis met z'n drietjes. Dikke knuffel! -
13 Maart 2009 - 16:24
Albert, Susan & Nijs:
Tjonge jonge, wat een spannings opbouw, je zou er een boek over kunnen schrijven zeg. Dus als het goed is duurt het geen weken meer. Supergaaf, dus kunnen we binnenkort Juan Malasch welkom heten in Stein. Gefeliciteerd. ALbert, Susan & Nijs. -
13 Maart 2009 - 18:09
Malasch Sittard:
Hey bro proficiat.
Zijn erg blij voor jullie beiden.
Volg jullie berichten steeds op de voet.
jeff wij hebben mischien niet zo vaak reactie gegeven maar leven toch erg met jullie mee weet je, ook de kids!! Juan Malasch wie had dit gedacht ik niet.
Mááár weet je bro dacht wel eens vaker aan jou !!! en vroeg onze lieve heer voor een kind voor mijn oudste broer.
ik weet bro wat je allemaal hebt meegemaakt.
En daarom ben ik ook zo dankbaar jou broertje te mogen zijn.
Hey bro als ik de foto's bekijk zie ik dat jullie echt stralen, en zo hoort dat ook. één zoon en ook nog knap adoe ben blij voor jullie.
Nou groetjes xxx van ons allen uit het koude Sittard.
P.s dikke kuzzzz xxx voor Juan
13 Maart 2009 - 18:13
Love You Bro:
xxxxxxxxx -
13 Maart 2009 - 18:27
Paul,jose En Kids:
Eindelijk is het dan zover, staat goed "Juan-David Malasch".Heel leuk om jullie zo met z'n drietjes te zien.
Geniet ervan en zie vooral de leuke dingen!!
Groetjes en knuffels.
De Beaujeankes:
Proficiat! fantastisch! Geniet! Be Happy! -
14 Maart 2009 - 08:29
Jolanda Theunissen:
PROFICIAT....met jullie nieuwe gezinnetje...(ik wilde eerst gaan zingen FALDERIE ..FALDERA..)maar Brian hield me tegen..maar ik doe het lekker toch....dus FALDERIE FALDERA... -
14 Maart 2009 - 10:09
Patty En Frank:
Hallo FAMILIE Malasch,
gefeliciteerd met jullie zoon Juan.
We wensen jullie nu nog veel succes met de verdere afhandeling en hopen natuurlijk dat verder nu ook alles goed blijft gaan.
Groetjes uit Bunde. -
14 Maart 2009 - 11:41
Pa & Maatje:
lang gewacht en eindelijk gekregen. proficat. nu is het gezin compleet.juan begint langzaam thuis te voelen met zijn ouders. groetjes en xxx
pa & maatje -
14 Maart 2009 - 13:16
Karin, Paul En Kids:
Hoi
Van harte gefeliciteerd, eindelijk is Juan echt van jullie en kan er niets meer mis gaan. We blijven jullie volgen en hopen dat jullie snel weer in Stein zijn
groetjes
Paul, karin , Koen en Mirte -
14 Maart 2009 - 16:55
Ben Rensink:
Eindelijk is het dan zo ver. Gefeliciteerd!!! En nu maar hopen dat jullie met z'n drietjes zo gauw mogelijk naar huis gaan.